Cégünkről

Kik vagyunk

Az MDRB egy olyan 100% magyar vállalkozás, ahol megrendelőink igényeihez igazított egyedi csomagolási megoldásokat kínálunk, nagy hangsúlyt fektetve a legfrissebb trendeknek megfelelően.

Számos vállalat partnereként folyamatosan együtt dolgozunk, hogy vevőink termékei kevesebb ráfordítással nagyobb piaci sikereket érhessenek el. Az értékesítés helyén, ahol a vásárlással kapcsolatos döntések 70%-a születik, rendkívűl fontos szempont, hogy az ön terméke kitűnjön a tömegből.


Történetünk

2008-ban az MDRB alakulásakor elsődleges célunk kereskedelmi alapok lefektetése és egy saját márka felépítése volt kozmetikai termékekből, mint például folyékony szappan, tusfürdő, sampon. Az első termékek előállításakor úgy gondoltuk pár dolgozóval, de azért hatékonyan fogjuk tudni előllítani termékeinket.

Ahogy a piac elvárta tőlünk a növekedést, egyre világosabb lett számunkra, hogy a nagy kézi munkaerőigény miatt nem tudjuk tartani a tempót.

Elkezdtünk gondolkodni a hatékonyság növelésében és a termékek önköltségének mérséklésében, ez azt eredményezte, hogy egyre speciálisabb gépek fejlesztése mellett kellett döntenünk. Mivel dolgozóink között több gépészmérnök van, így adott volt a feladat, hogy saját magunk fejlesszünk különböző gépeket kiegészítő berendezéseket. Célunk az volt, hogy jól skálázható minél különbözőbb alakú és fajtájú csomagolóanyaggal boldoguljunk.

Rájöttünk, hogy a technológia nem elég ahhoz tökéletes eredményt érjünk el. Időt és pénzt nem sajnálva elkezdtük dolgozóink továbbképzését. Évek alatt nagy tapasztalatra tettünk szert, ekkortájt kerestek meg minket előszőr azzal, hogy csomagoljunk bérbe termékeket.

  • 2020 - Új technológiák elindítása
  • 2014 - Csomagoló anyagok forgalmazása elkezdődött
  • 2012 - Az első címkézőgépek beszerzése
  • 2011 - Csomagolási tevékenység megkezdése
  • 2008 - MDRB Kft megalapítása

Missziónk

Az MDRB elkötelezte magát a felelős és fenntartható módon végzett üzleti tevékenység mellett, ami vállallati felelősségvállalásunk alapja.

Viziók

A legújjabb trendeknek megfelelően olyan szolgáltatás biztosítása a csomagolási piacon, ami megrendelőink termékeit nagyobb piaci sikerek eléréséhez segítí.


Vezetőnk

Veze Gábor - Alapító, tulajdonos

Mérnök, informatikus, szakterületek a csomagolás a címketervezés és üzemszervezés.


Partnereink